Bilabonnemang – det flexibla sättet att ha bil

Bilabonnemang – det flexibla sättet att ha bil

0

21.01.21

Bilabonnemang är ett nytt sätt att ha bil där man abonnerar på en bil istället för att äga eller leasa den. Vårt abonnemang är ett 100 % enkelt sätt att ha bil. Du kör månad för månad och kan avsluta abonnemanget när du vill. Det innebär en full frihet och trygghet för dig. Det är dessutom väldigt skönt att ha en bil på abonnemang. För vi på Schysst tar hand om allt det praktiska för dig. Det betyder till exempel att du inte behöver tänka på däckbyten, service eller oförutsedda reparationskostnader. Bilabonnemanget kostar samma summa varje månad, oavsett hur långt du kör. Och om något i din vardag förändras kan du byta till en annan bil eller pausa/avsluta abonnemanget under perioden som du inte behöver en bil. Typ om du åker på semester eller liknande.

Är ett bilabonnemang ungefär som M (gamla Sunfleet), Snappcar, Gomore eller Aimo?

Nej, det är inte riktigt samma sak. Den här typen av tjänster riktar sig mot den som är nöjd med att ha tillgång till bil någon gång i månaden. Ett bilabonnemang passar dig som behöver bilen ofta (varje dag eller ett par gånger i veckan). Men också dig som gärna vill ha bil utan att hålla på med allt det praktiska som kommer med att ha bil. När du har ett bilabonnemang blir bilen som din och är alltid redo för din vardag. Det är helt enkelt ett 100 % enkelt sätt att ha bil.

Vad ingår i ett bilabonnemang, förutom själva bilen?

De flesta bilabonnemang på marknaden sätter ihop flera tjänster till en produkt. Men det skiljer sig ändå från aktör till aktör. Några erbjuder lite mer flexibel leasing medan andra bakar in tilläggstjänster i månadsavgiften. Vi rekommenderar att läsa igenom och få grepp om villkoren innan man startar sitt abonnemang. Vi skiljer oss till exempel genom att vi inte har någon bindningstid. Normalt är det bindningstid på ett par månader. Hos oss kör du månad till månad. Du kan också köra hur långt du vill med vår obegränsade körsträcka. Andra kan ha begränsning på 1000 – 1500 km i månaden. Avgiften täcker också en försäkring med låg självrisk och sen hjälper vi dig byta däck två gånger om året. Utöver allt det så får du även tillgång till en större bil eller skåpbil 10 dagar om året utan extra kostnad.

Vilka bilar erbjuder ni? Och hur aktiverar jag mitt abonnemang?

Vi har ett ständigt växande utbud av bilar. Kolla gärna in vårt utbud löpande.

Eftersom vårt mål är att göra det 100 % enkelt att ha bil så innebär det att det är 100 % enkelt att starta ditt abonnemang också. Du kan beställa och sköta allt online, dygnet runt.

Välj en bil som passar din vardag. Sen bestämmer du om du vill hämta den själv eller få den levererad hem till dig. Avtalet signeras med BankID. När det är gjort lägger du in dina kortuppgifter och sen är det klappat och klart. Hela beställningen tar max två minuter. Första betalningen utförs automatiskt dagen då abonnemanget startar och dras därefter från kortet samma datum varje månad. Trängselskatten betalar vi automatiskt och debiterar sedan dig. Vi tar hand om allt det praktiska med att ha bil. 100 % enkelt eller hur?


Relaterade artiklar

Vad kostar en bil?

Bilabonnemang med fast kostnad varje månad

I vanliga fall är kostnaden för en bil svår att förutse. Det händer ju nästan alltid något med bilen som kostar pengar. Men med ett bilabonnemang är det väldigt enkelt – samma kostnad varje månad.

Läs mer