Obegränsade mil. Obegränsade berättelser.

0

Möt hösten i din nya Schysst-bil och njut av hundratusentals stories från Storytel i högtalarna. Nu kan du som tecknar ett Schysst-abonnemang lyssna på hur många berättelser du vill i 1 månad! En mysig roman, spännande deckare eller fnittrig barnbok? På Storytel finns det något för alla åldrar, humör och biläventyr. Erbjudandet gäller både nya och befintliga Storytel-kunder, fram till och med 10 januari 2022.

Unikt erbjudande hos Storytel för dig som tecknar ett Schysst-abonnemang fram till och med 10 januari 2022!

När du har bokat din Schysst-bil får du ett digitalt presentkort på Storytel i samband med att ditt bilabonnemang aktiveras. Presentkortet löser du sedan in på Storytels hemsida som du hittar här. Presentkortet kan nyttjas både av dig som är befintlig eller ny kund hos Storytel. Giltighetstiden framgår på presentkortet.

Om du är ny kund hos Storytel

Klicka på Jag är ny hos Storytel och fyll i presentkortskoden, din mejladress och valfritt lösenord. När presentkortet går ut avslutas din prenumeration på Storytel automatiskt. Om du därefter vill starta en vanlig prenumeration gör du det under Mitt konto på Storytel. Storytel meddelar dig via mejl om erbjudanden och nyheter.

Om du är befintlig kund hos Storytel

Klicka på Jag har ett konto och fyll i presentkortskoden och dina inloggningsuppgifter. Kortbetalningen kommer automatiskt att stoppas under den period som presentkortet gäller, och återupptas först när presentkortet har gått ut.

Lös in ditt presentkort här!

Övriga frågor om presentkorten?

Kolla in Storytels FAQ här. Får du inte svar på dina frågor där kan du kontakta Storytels kundsupport.