Ett supersmidigt sätt att ha bil

Ett supersmidigt sätt att ha bil

0

24.08.21

Allt fler har insett baksidan med att binda upp såväl sitt kapital som sin tid till en bil som man inte vet hur mycket man kommer använda. Vi har träffat Nacka-bon Karin Rosell som berättar om livet med bilabonnemang från Schysst.

- Min familj behövde en extrabil och vi ville inte binda upp oss på något längre. Så vi valde att ha bil på abonnemang. Bilen har verkligen hjälpt mig att få ihop vardagen. Och allt har varit så smidigt. Jag beställde bilen på hemsidan och sen jag fick den levererad hem till dörren. Kan inte bli smidigare, säger Karin.

Det är en stor sak att skaffa bil. Och idag finns det en uppsjö olika alternativ på marknaden. Att leasa en bil är för många likställt med att binda upp sig. Och de som köper bil oroar sig ofta för att göra en bra affär och om man kommer få igen sin investering. Målet med Schysst bilabonnemang är att skapa ett sätt att ha bil som är 100 % enkelt. Men också 100 % smart. Abonnemanget ger dig en frihet, flexibilitet och ekonomisk förutsägbarhet som är svår att slå.

- Bilabonnemanget är så enkelt. Jag är inte bunden till bilen och jag behöver inte oroa mig för servicekostnader eller hur många mil jag kör. Jag betalar månadsavgiften och så är allt klart. Inga dolda avgifter eller oväntade utgifter kring bilen. Det är så skönt att veta vad den kostar varje månad, säger Karin som är en av Schyssts första kunder.

Ett sätt att ha bil som anpassar sig efter dig

Ett bilabonnemang ger många fördelar jämfört med att äga eller leasa en bil. Till exempel ingår däckbyte, service och försäkring i månadsavgiften. Att du dessutom abonnerar på bilen en månad i taget och kan avsluta när du vill ger dig full flexibilitet. Precis som med andra abonnemangstjänster som Spotify eller Netflix. Det ger dig också friheten att välja att inte ha bil en del av året. Schyssts bilabonnemang har ingen bindningstid, så det utgår helt från dina behov.

- Det känns tryggt att abonnera på en bil från Schysst. Det här nya sättet att ha bil är ett bra alternativ och passar verkligen min situation och mina behov just nu, säger Karin som valt en Fiat 500 som extrabil som används till ärenden och utflykter till stan.

Hållbarhetsfrågan spelade också en roll när Karin ville skaffa en extrabil.

- Jag vet inte hur länge jag kommer behöva ha en extrabil. Därför passar ett bilabonnemang bra. Eftersom jag kan välja att behålla bilen en månad i taget så kan jag också enkelt avsluta abonnemanget när jag inte längre behöver den. Då kan bilen enkelt rulla vidare till nästa ägare. Det känns som ett hållbart sätt att ha bil, säger Karin.

Vårt mål på Schysst är att skapa ett 100 % enkelt sätt att ha bil med en fast och förutsägbar månadsavgift, fria mil och full flexibilitet. Genom att abonnera på din bil skaffar du dig en frihet och förutsägbarhet som andra sätt att ha bil inte kan erbjuda. Det verkar helt enkelt som att framtidens sätt att ha bil är här. Och det stavas abonnemang.Vill du också testa livet med bil på abonnemang? Gå in och boka här!

Relaterade artiklar

Vad är en bilprenumeration?

Bilabonnemang – det flexibla sättet att ha bil

Det har dykt upp massa olika alternativ till att köpa och leasa bil. Bilabonnemang har på kort tid blivit ett väldigt populärt sätt att ha bil. Här försöker vi reda ut vad ett bilabonnemang är och vilka fördelar det har.

Läs mer