0

I samarbete med OKQ8 kommer nu alla Schysst-bilar att utrustas med ett OKQ8-kort, så att du som kund enklare kan tanka, ladda och tvätta bilen till ett bra pris.

Om OKQ8-korten

Vi kommer successivt utrusta varje bil med ett OKQ8 Företagskort som du som kund kan använda för tankning, laddning och tvätt på alla OKQ8-stationer samt hos deras partners. Kortet fungerar precis som ett vanligt kreditkort, och kommer att ha en unik PIN-kod som används vid betalning.

OKQ8 Företagskort (Fuel Plus)

Fuel Plus-kortet kan användas för tankning av flytande drivmedel och tvätt på samtliga OKQ8-stationer.

OKQ8 Företagskort för Elbilsladdning (Fuel Plus El) & OKQ8 Elbilsladdning App

Fuel Plus El kan användas på samma sätt som Fuel Plus (se ovan) men det ger även access till ca 1 200 laddplatser i Sverige samt ca 25 000 i övriga Europa. Med kortet kan du enkelt starta laddning: blippa bara OKQ8 Laddkort på någon av de publika laddarna i OKQ8s nätverk eller på kompisens/familjens uppkopplade OKQ8-laddbox i hemmet.

Med hjälp av appen OKQ8 Elbilsladdning kan du enkelt hitta laddstationer där det går att ladda med Fuel Plus El-kortet. I appen kan du se pris, effekt (kW), typ av uttag samt tillgänglighet på de olika laddstationerna. Du kan också filtrera sökresultatet för att hitta laddstationer som passar ditt behov Appen används ej för att starta eller betala laddning med, utan det görs med ditt Fuel Plus El-kort.

Notera att laddningskostnad varierar eftersom respektive aktör inom OKQ8-nätverket har egen prissättning. Använd appen för prisinformation. Den laddas ner här: iPhone eller Android.

Rabatter

Rabatter vid tankning, laddning och tvätt med OKQ8 Företagskort/OKQ8 Företagskort för Elbilsladdning på OKQ8-station samt OKQ8 profilerade Volvo Tanka & Eon stationer gäller enligt nedan:

  • OKQ8 GoEasy Diesel: 85 öre/liter
  • Neste MY Förnybar Diesel (HVO100): 85 öre/liter
  • OKQ8 GoEasy 95 & 98: 45 öre/liter
  • Laddning: ca 10–15% rabatt på ordinarie pris (kr/kWh)
  • Biltvätt (automat): 10 %

Efterdebitering per månad

Kortet fungerar precis som ett vanligt kreditkort. I slutet på varje månad summerar vi vad du har tankat, laddat och/eller tvättat för och efterdebiterar motsvarande summa på samma konto som din månadsavgift för ditt Schysst-abonnemang dras från.

Kortet är en värdehandling

Kom ihåg att kortet är en värdehandling och ska förvaras säkert. Tänk även på att skydda din PIN-kod vid användning. Är det så att kortet tappas bort måste du omedelbart kontakta Schysst, antingen via mail hej@schysst.se eller via chatten, så att vi kan spärra kortet.

Du kan också anmäla ett förlorat kort direkt till OKQ8. Kom då ihåg att även informera oss på Schysst om detta. Kortet kan spärras dygnet runt:

  • I Sverige: 020-65 65 65 eller;
  • Från utlandet: + 46 8 506 811 10

Vid förlorat kort debiteras 200 kr.

Läs mer om OKQ8 Företagskort här och hitta information om OKQ8-stationerna här. Du kan också kontakta oss på Schysst vid eventuella frågor.

Hitta din nästa bil här!