Nya bilar på ingång!

Nya bilar på ingång!

0

01.03.22

På Schysst vill vi att det ska vara 100% enkelt att ha bil. Och vad är enklare än att kunna välja bil utefter sina behov? Därför erbjuder vi ett brett utbud av bilmodeller som ska passa alla olika typer av människor och vardag.

Inför våren 2022 rustar vi därför upp med två nya elbilsmodeller – Kia e-Niro och Citroën ë-C4. Kia e-Niro är en robust elbil med stort bagageutrymme, som rymmer både familjen och sportutrustningen. Batteriet kan snabbladdas från 0% till 80% på mindre än en timme med 100 kW DC, och kommer utrustad med DRIVE WiSE-teknik för säkrare körning. Citroën ë-C4 är en modern elbil i snygg design. Den eleganta coupén är utrustad med Advanced Comfort®-säten som tillsammans med den tysta och vibrationsfria körningen erbjuder maximal komfort. En perfekt stadsbil – fri från utsläpp med en elektrisk räckvidd på upp till 357 km.

Dessutom fyller vi på med tre favoriter – Kia Stonic, den snygga crossovern som funkar lika bra i stan som i förorten eller på landsbygden, och Kia Picanto, den mindre men praktiska bilen med en låg bränsleförbrukning. Vi har även ökat antalet av den populära modellen Citroën C3.

Som du vet kan du alltid byta bil om dina behov förändras, eller om du helt enkelt vill testa på något annat. Så håll utkik här på hemsidan efter nya bilar!

Relaterade artiklar

dagens-nyheter-bilabonnemang-korttidsleasing-långtidshyra

Dagens Nyheter lyfter fördelarna med bilabonnemang – Schysst lägst i pris!

Idag uppmärksammas Schysst och det nya sättet att ha bil i Dagens Nyheter, där de undersöker fördelarna med bilabonnemang och förklarar den nya affärsmodellen för sina läsare. Dessutom visar deras jämförelse av abonnemangspriser att Schysst ligger lägre än konkurrenterna – något vi är stolta över, för att kunna erbjuda fler ett 100% enkelt sätt att ha bil på.

Läs mer