Hur fungerar Schysst bilabonnemang?

Schysst är ett 100 % enkelt sätt att ha bil. Ingen bindningstid. Inga extra avgifter. Inga bekymmer. Du betalar en fast månadsavgift och kör så mycket eller lite som du vill. Om något i din vardag förändras kan du byta till större eller mindre bil.

Röd

Fast månadsavgift

Vi menar det när vi säger att vi gjort det 100 % enkelt för dig att ha bil. Så försäkring, vinterdäck, service, fordonsskatt och allt det där ingår i abonnemanget.

Vit

Bil som växer med uppgiften

Byt till en större eller mindre bil när vardagen förändras. Du behöver kanske en större bil om familjen växer eller mindre när du lägger golfen på hyllan. Låt din bil passa ditt liv.

Grå

Större bil för stora dagar

Dags för flytt eller rolig utflykt? 10 dagar om året kan du hämta ut en större bil eller skåpbil alldeles utan extra kostnad. Bilens storlek ska inte stå i vägen för äventyr.

Ett 100 % enkelt sätt att ha bil tål att jämföras

Det är skillnad på att äga, leasa och abonnera en bil. Framförallt är det skillnad i kostnad. Men vad tjänar man på att ha ett bilabonnemang kontra att äga eller leasa egentligen? Vad ingår i ett bilabonnemang som inte ingår i leasing eller billån? Ja, men en hel del visar det sig. T.ex. att vi har fria mil, fast månadsavgift och att vi löser servicen. Prova ett smart och 100 % enkelt sätt att ha bil utan överraskningar.

Leasing
Billån
Schysst

Värdeminskning

Bindningstid

Fria mil

Startleie/forskudd

Hemleverans

Service/underhåll

Försäkring

Vägskatt

Däck

Däckhotell

Däckbyte

Välj bilen som passar för dig

Control guy

Vi vet inte riktigt hur din vardag ser ut. Men vi vet att vi vill hjälpa dig göra den enklare. Hos oss kan du byta bil när något i din vardag förändras. På sommaren kanske du behöver en större för att ha plats med alla picknickkorgar. Och på vintern kanske du behöver en mindre. Eller tvärtom! Det är lite beroende på dina intressen såklart. Poängen är att du ska ha en bil som passar dig. Varje månad.