hedin-bil-bilabonnemang-prenumeration

Hedin Bil börjar sälja bilabonnemang från Schysst – nya bilar tillgängliga i samband med lanseringen

Bilabonnemang är det nya, smidiga sättet att ha bil, något som vår samarbetspartner Hedin Bil har tagit fasta på. Sedan 28 november 2021 erbjuder de nu bilabonnemang från Schysst, utöver traditionell bilförsäljning, avbetalning samt privat- och företagsleasing. Pilotprojektet startade på Hedin Bils Multibrand anläggning i Akalla.

hedin-bil-bilabonnemang-prenumeration

Bilabonnemang är ett alltmer populärt sätt att ha bil på, och beräknas stå för 15% av nybilsförsäljning 2030*. Något som vår samarbetspartner Hedin Bil har tagit fasta på genom att addera bilabonnemang från Schysst till sitt kunderbjudande hos sin anläggning i Akalla.

– Bilabonnemang kommer att stå för en allt större del av nybilsförsäljningen när flexibelt bilägande blir allt viktigare för bilisterna. Genom samarbetet med Hedin Bil kan vi erbjuda ett brett och prisvärt utbud av nya bilar, säger Markus Ljungblad, Affärsutvecklingschef på Schysst.

Som vanligt betalas abonnemanget månad för månad, till en fast avgift där allting är inkluderat. Några utav de nya bilmodellerna som erbjuds är Honda e, Kia Stonic och helt nya Citroën C3, utöver de bilar som redan ingår i utbudet – Nissan Qashqai, Fiat 500 och Kia Picanto.

*Källa: Boston Consulting Group