Ett fritt och 100% enkelt sätt att ha bil

Ett fritt och 100% enkelt sätt att ha bil

0

04.11.21

En av de som inte vill binda upp sig till sin bil, utan föredrar ett 100% enkelt bilabonnemang, är Vilda Forsén som bor i Danderyd. Hon spenderar sina dagar på jobbet som marketing manager, men kan också packa bilen och dra till fjällen när friluftsandan faller på. En livsstil som passar perfekt med bilabonnemanget från Schysst.

– Jag är i behov av bil med jämna mellanrum, men inte så pass ofta att det skulle bli lönsamt att äga en bil. Detta är det smidigaste sättet för mig att kunna använda bil på, utan att ha så höga omkostnader kring själva ”bilägandet”, säger Vilda.

Vid frågan om hur hon siar kring framtiden är Vilda osäker på om bilägandet kommer kvarstå. Enligt henne är ett bilabonnemang som löper på månadsvis mer fördelaktigt och dessutom smidigare än att hyra en bil inför varje resa.

– Nej jag tror faktiskt inte att folk kommer att äga sin bil i framtiden, men det beror kanske lite på hur livsstilen ser ut. Det positiva med Schysst är att jag abonnerar på en bil under en månad eller längre. Liknande lösningar när jag hyr för en dag är svårare då ”alla” vill ha bil på helgen. Med Schysst slipper jag det och har fri tillgång till bilen under hela abonnemangsperioden. Det känns modernt och jag saknar inte det gamla sättet att ha bil på det minsta, säger Vilda.

Själva processen med att boka en bil online och starta ett bilabonnemang från Schysst upplevde hon som överraskande smidigt.

– Om jag fick beskriva Schysst med ett ord är det just E N K E L T! Så smidigt att jag fick hem bilen till mig, att jag enkelt kan förlänga abonnemangsperioden och att jag spontant kan abonnera på en bil precis när det behövs, säger Vilda som just nu abonnerar en rymlig Nissan Qashqai.

Förutom träningskläder så är det framförallt mest utrustning som packas in och ut ur bilen när det vankas äventyr i fjällen med vännerna. Då sjunger hon mer än gärna högt i bilen under färden norrut.

– Det låter klappkasst men jag älskar det. Queen är en favorit i bilen, eller Veronica Maggio. En låt jag kan tipsa om är All Of The Time med Jungle!

Utöver frihetskänslan som kommer med ett bilabonnemang gillar också Vilda hållbarhetsaspekten, då hon upplever att hon samlar sina ärenden och utför de mer planerat än om hon hade haft en egen bil.

Ett bilabonnemang från Schysst är en flexibel och 100% enkel lösning för dig som behöver en bil ibland, men inte hela tiden. Eftersom att allt ifrån service, försäkring och skatt ingår i abonnemanget slipper du också oväntade utgifter, och kan istället njuta av att ha bilen till roliga saker. Som en härlig fjällresa till exempel.

Vill du också testa livet med bil på abonnemang? Gå in och boka här!

Relaterade artiklar