Schysst lanserar ett 100% enkelt företagserbjudande

Schysst lanserar ett 100% enkelt företagserbjudande

0

07.04.22

Schysst lanserar nu ett företagserbjudande där företag kan abonnera på förmånsbil eller tjänstebil. En månad i taget. Säg hejdå till långa krångliga leasingavtal och välkomna möjligheten att ha bil i jobbet de delar av året då du verkligen behöver det.

Frihet på vägarna

Utöver att vara enkelt är Schysst bilabonnemang ett flexibelt sätt att ha bil där dina behov styr hur långt avtalet ska sträcka sig. Du betalar för en månad i taget till en fast avgift istället för att ingå ett leasingavtal med lång bindningstid. Den fasta månadsavgiften täcker försäkring, däckbyte, service, underhåll och fordonsskatt. Dessutom ingår fria mil i avgiften. Det här är ett 100% enkelt sätt att ha bil som låter dig fokusera på jobbet, inte på bilen.

Förmånsbil eller tjänstebil?

Man kan abonnera en företagsbil som antingen förmånsbil eller tjänstebil. Skillnaden är att en tjänstebil bara får köras i tjänsten, med ett undantag på max 100 mil vid högst tio tillfällen per år för privata resor enligt Skatteverkets regler (läs mer här). En förmånsbil får däremot användas både privat och i tjänst. En förmånsbil kommer att förmånsbeskattas enligt Skatteverkets tabell. Planerar man att ha bilen som tjänstebil är det viktigt att ha en körjournal som visar att bilen används i tjänsten. Läs mer om det hos Skatteverket.

Med den här satsningen förstärker Schysst greppet om det enkla sättet att ha bil i vardagen och på jobbet. Det har helt enkelt aldrig varit enklare att ha bil än nu. Tut tut!


Relaterade artiklar

Familj som abonnerar på bil från Schysst istället för att leasa eller hyra

“Svenskarnas sätt att ha bil förändras”

Vi tog pulsen på vår VD Markus och bad honom ge sin bild över varför fler borde ha bilabonnemang, vilka miljömässiga vinster det bidrar med och vilken bil han helst hade valt ur Schyssts utbud.

Läs mer