Circle K-kort

0

Alla Schysst-bilar kommer att utrustas med ett Circle K-kort, så att du som kund enklare kan tanka, ladda och tvätta bilen till ett bra pris.

Om Circle K-korten

Om Circle K-korten

Som en del av vårt samarbete med Carsmart, med start 1 november 2022, kommer vi successivt ersätta de gamla drivmedelskorten i bilarna och ersätta dessa med ett Circle K-kort. Detta kan du som kund kan använda för bl.a. tankning och laddning till bättre priser. Kortet fungerar precis som ett vanligt kreditkort, och kommer att ha en unik PIN-kod som används vid betalning.

Om Circle K-kortet (Circle K Företagskort Routex)

Drivmedelskortet kan användas på på alla Circle K-stationer i Sverige (inkl. INGO), Skandinavien eller hela Europa där Routexsymbolen finns. Det finns ett unikt kort för varje bil och kortet är präglat med bilens registreringsnummer. Koden får du i samband med överlämning av bilen.

Rabatter

Rabatter med Circle K-kortet gäller enligt nedan (priser inkl. moms):

  • miles Bensin: 45 öre/liter
  • Laddning 50 kW & 150 kW: 0,20 kr/kWh
  • Olja: 10%

Vidarefakturering per månad (via Carsmart)

Kortet fungerar precis som ett vanligt kreditkort. I slutet på varje månad summerar Carsmart alla transaktioner som har gjorts med kortet (under din abonnemangsperiod) och vidarefakturerar motsvarande summa till dig. Fakturan kommer per e-post till den e-postadress som du angav i samband med bokning, och du har 30 dagars betalningstid.

Kortet är en värdehandling

Kom ihåg att kortet är en värdehandling och ska förvaras säkert. Tänk även på att skydda din PIN-kod vid användning. Är det så att kortet tappas bort eller är stulet måste du omedelbart kontakta Schysst, antingen via mail hej@schysst.se, via chatten eller telefon, så att vi kan spärra kortet.

Vid förlorat kort debiteras 200 kr.

Läs mer om Circle K Företagskort Routex här och om Circle K-stationerna här. Du kan också kontakta oss på Schysst vid eventuella frågor.

Spärrning av de gamla drivmedelskorten (OKQ8) och tillgång till de nya Circle K-korten

Till följd av bytet av drivmedelskort kommer det befintliga kortet att spärras från och med 1 november 2022 och därmed inte kunna användas för köp efter kvällen 31 oktober 2022. Kortet kommer att ersättas med de nya i samband med abonnemangsbyten, men önskar du att få tillgång till det nya kortet kan du från och med 1 november komma förbi vårt garage på Cylindervägen 18 i Nacka Strand och hämta dessa. Kom bara ihåg att kontakta oss på chatt, mail eller telefon innan så att vi kan boka in en tid för detta. 😊

Hitta din nästa bil här!

Denna hemsida använder sig av cookies - Genom att acceptera hjälper du oss att anpassa och förbättra vår service.