Ett 100% enkelt bilabonnemang

Bilabonnemang från Schysst är ett helt nytt sätt att ha bil. Du abonnerar till en fast månadsavgift och kan byta bil eller avsluta när du vill. 100% enkelt!

0

bilabonnemang-flexibelt-månadsvis-privatleasing

Kör månad för månad

Ett 100% enkelt sätt att ha bil är då du känner dig fri i användandet av bilen. Därför slipper du långa bindningstider med Schysst. I vårt bilabonnemang kör du månad för månad, så länge och långt som du vill.

Vit bil

Byt bil när livet förändras

Ibland förändras vardagen – behovet av ett stort bagageutrymme minskar, eller så börjar baksätet kännas lite väl trångt. Då kan du enkelt byta bil, så att den passar just ditt liv.

Grå bil

Vi tar hand om det tråkiga

För att du ska slippa grubbla över den tråkiga biten med att ha bil ingår såklart försäkring, däck, service och fordonsskatt i bilabonnemanget. Så att du kan njuta av att rulla fritt på vägarna istället.

Hitta en bil som passar dig

Här kan du se vilka bilar vi erbjuder där du bor. När du har hittat en som passar dig startar du enkelt och snabbt abonnemanget på 6 steg!

6 steg till ett nytt sätt att ha bil

  1. Fyll i postnummer och se vilka bilar som finns.
  2. Välj bilmodell och färg.
  3. Identifiera dig med BankID och fyll i dina uppgifter.
  4. Ange startdatum. Välj hemleverans eller upphämtning.
  5. Fyll i betalningsuppgifter och godkänn villkoren.
  6. Klart! Du har nu ett 100% enkelt bilabonnemang.

boka-bilabonnemang-privatleasing-enkelt-bil-hyrbil

Ett bilabonnemang som tål att jämföras

Vad skiljer egentligen vårt bilabonnemang från att leasa eller köpa en bil? En hel del visar det sig! Till exempel har vi fria mil, en fast månadsavgift och försäkring, skatt och däckbyten som ingår i priset. Prova ett smart och 100% enkelt sätt att ha bil, utan tråkiga överraskningar.

Leasing
SCHYSST
Köpa bil

Service & underhåll

-

Värdeminskning

-

Fordonsskatt

-

-

Helförsäkring

-

-

Reducerad självrisk

-

-

Däckbyte & däckhotell

-

-

Körsträcka

1 500 km/mån

Obegränsad

Obegränsad

Bindningstid

24-36 mån

-

-

Parkering

-

-

-

Bränsle

-

-

-

Dagens Nyheter lyfter fördelarna med bilabonnemang – Schysst lägst i pris!

Idag uppmärksammas Schysst och det nya sättet att ha bil i Dagens Nyheter, där de undersöker fördelarna med bilabonnemang och förklarar den nya affärsmodellen för sina läsare. Dessutom visar deras jämförelse av abonnemangspriser att Schysst ligger lägre än konkurrenterna – något vi är stolta över, för att kunna erbjuda fler ett 100% enkelt sätt att ha bil.

dagens-nyheter-bilabonnemang-korttidsleasing-långtidshyra

Det här ingår i abonnemanget

Aktuellt hos oss

dagens-nyheter-bilabonnemang-korttidsleasing-långtidshyra

Dagens Nyheter lyfter fördelarna med bilabonnemang – Schysst lägst i pris!

Idag uppmärksammas Schysst och det nya sättet att ha bil i Dagens Nyheter, där de undersöker fördelarna med bilabonnemang och förklarar den nya affärsmodellen för sina läsare. Dessutom visar deras jämförelse av abonnemangspriser att Schysst ligger lägre än konkurrenterna – något vi är stolta över, för att kunna erbjuda fler ett 100% enkelt sätt att ha bil på.

Läs mer
bilabonnemang-leasing-privatleasing-korttidshyra

Vad är egentligen skillnaden mellan leasing och bilabonnemang?

Kort sammanfattat kan man säga att abonnemang är ett mer flexibelt alternativ till bilägande än leasing. Utan långa bindningstider och krångliga villkor är ett bilabonnemang från Schysst det optimala valet för dig som inte vill anpassa ditt liv efter bilen, utan snarare anpassa bilen efter livet.

Läs mer
laddkort-tvättkort-rabatt-enkelt

Enklare och billigare att tanka, ladda och tvätta bilen!

I samarbete med OKQ8 kommer nu alla Schysst-bilar att utrustas med ett OKQ8-kort, så att du som kund enklare kan tanka och tvätta bilen till ett rabatterat pris.

Läs mer